Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 2 για τον νεκρό οπαδό – Παραδόθηκε και η οδηγός που τον πάτησε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν, με αφορμή το χθεσινό οπαδικό επεισόδιο, επί της οδού Μαρία Κάλλας, κατά το οποίο Βούλγαρος οπαδός του Άρη έχασε τη ζωή του, βαριά τραυματισμένος από την συμπλοκή, ενώ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα «πέρασε από πάνω του» γιατί δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η οδηγός του αυτοκινήτου παραδόθηκε για το θάνατο του Βούλγαρου, η οποία δήλωσε πως είδε την συμπλοκή και φοβήθηκε για την σωματική της ακεραιότητα και για το αυτοκίνητο και έφυγε ενώ ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση του 28χρονου.

Όταν έμαθε για τον θάνατο υπέστη σοκ και μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ο δικηγόρος της ενημέρωσε την αστυνομία και συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για γυναίκα 25 χρόνων, η οποία είναι αισθητικός και το αυτοκίνητο μάρκας mercedes ήταν νοικιασμένο από τον φίλο της. Το όχημα δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης.

Κρίσιμα κρίνονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθεί αν επήλθε ο θάνατος από την παράσυρση ή αν ήταν ήδη νεκρός ο 28χρονος, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν και δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες είναι γιος αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 εμπλεκόμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες του Μεγάρου Μουσικής και παρακειμένου πάρκιγκ.

Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου 

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Botev Plovdiv. Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη». Εκατοντάδες οπαδοί άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση. Τα περισσότερα είναι ευχές για την ψυχή του αδικοχαμένου νεαρού. Πολλά σχόλια ζητούν την τιμωρία των δραστών.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ