Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ανήλικης βίας με θύτες και θύματα «αμούστακα» παιδιά.
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 14χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τρία άτομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στην πλατεία Ναυαρίνου.
Για λόγους που προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί, τρία άτομα επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 14χρονο. Ο νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου και νοσηλεύτηκε.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου συνέταξαν δικογραφία εναντίον ενός 17χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν υπό αναζήτηση.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με δύο (2) ακόμη άτομα, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας σε ανήλικο ημεδαπό, ο οποίος μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύτηκε.