Χειροπέδες σε έναν 46χρονο ταξιτζή που έκλεψε τσάντα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (19/3) ο ταξιτζής έκλεψε μια τσάντα πλάτης η οποία ανήκε σε έναν 57χρονο. Μέσα στην τσάντα υπήρχαν 2 laptop, ένα πορτοφόλι με 169 δολάρια Αμερικής και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.
Ο ταξιτζής με τα κλοπιμαία στα χέρια, πήγε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να του ξεκλειδώσουν και να του αναβαθμίσουν τα laptop, ενώ το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα ακουστικά τα φύλαξε μέσα στο ταξί.
H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Εξιχνιάστηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, υπόθεση κλοπής που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω, απογευματινές ώρες χθες (19-03-2025) αφαίρεσε από χώρο του αεροδρομίου, μία τσάντα πλάτης ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, η οποία περιείχε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα πορτοφόλι με 169 δολάρια Αμερικής και ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.
Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μετέφερε άμεσα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών – επισκευής κινητών τηλεφώνων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό το ξεκλείδωμα και αναβάθμισή αυτών, ενώ το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα ακουστικά τα εναπόθεσε σε διάφορα σημεία του οχήματός του.
Το σύνολο των κλοπιμαίων, αφού κατασχέθηκαν από την επιληφθείσα Υπηρεσία, αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.