Θρίλερ με 22χρονο: «Σκότωσα και τεμάχισα το νονό μου»

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από το πρωί σε μια γειτονιά των Πετραλώνων. Ένας 22χρονος με έντονα ψυχολογικά προβλήματα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε, τεμάχισε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών τον 52χρονο νονό του, ο οποίος διαμένει στο ίδιο σπίτι στην οδό Πανδώρου 9, με τον 22χρονο και την μητέρα του.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε όταν φίλοι του 52χρονου τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και ανέφεραν ότι έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ καθημερινά επισκεπτόταν το καφενείο της γειτονιάς του.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος πήγαν στο σπίτι όπου διαμένει ο 52χρονος με την κουμπάρα του και το βαφτιστήρι του, όπου βρήκαν μόνο τον 22χρονο και μετά από μια πρώτη έρευνα διαπίστωσαν ότι σε σημεία του διαμερίσματος υπήρχαν κηλίδες αίματος.

Τότε ο νέος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι έχει δολοφονήσει το νονό του και στην συνέχεια τεμάχισε το πτώμα και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών, τον οποίο τους υπέδειξε. Οι αστυνομικοί αμέσως ερεύνησαν τον κάδο, όμως δεν βρήκαν το παραμικρό ίχνος.

Πλέον στην υπόθεση έχουν μπει αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν έλθει σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να μάθουν τους ακριβείς χρόνους αποκομιδής των σκουπιδιών στην συγκεκριμένη γειτονιά και που μεταφέρθηκαν.

Παράλληλα το θρίλερ έχει και μια άλλη διάσταση που ερευνούν παράλληλα οι αστυνομικοί, αφού μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου δεν είχαν βρει ούτε την μητέρα του 22χρονου για να καταθέσει, κάτι που βέβαια δημιουργεί έντονο προβληματισμό και ανησυχία.