Κάηκε στο ΚΕΜΕΑ και “φύσηξε” τα Κάλαντα ο Οικονόμου – Έντονη δυσαρέσκεια στην ΕΛΑΣ

Αυτό δεν το περίμενε κανένας. Μετά την αποκάλυψη του astinomiko.gr για το πάρτι που έστησε στο ΚΕΜΕΑ η Διευθύντρια του, παρουσία και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κίνηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ένστολους, λόγω του πένθους για τον χαμό του άνδρα της ΔΙ.ΑΣ και του αστυνομικού των ΜΑΤ που χαροπαλεύει,  ο Γιάννης Οικονόμου το τράβηξε όχι απλά στα άκρα αλλά στα τάρταρα!!

Με διαταγή του αργά το βράδυ της Πέμπτης ακύρωσε όλες τις εκδηλώσεις για τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων, όχι μόνο στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Η αντίδραση του αυτή, στα έντονα σχόλια των ένστολων για το πάρτι της εκλεκτής του διευθύντριας του ΚΕΜΕΑ, έχει προκαλέσει όπως ο καθένας φαντάζεται σχόλια που κάθε άλλο παρά κολακευτικά μπορούν να χαρακτηριστούν για έναν πολιτικό προϊστάμενο Υπουργείου, και από νωρίς το πρωί αποτελεί το κεντρικό θέμα συζητήσεων σε όλη στην Ελληνική Αστυνομία.

Και οι πηγές του astinomiko.gr που μας μετέφεραν όλα τα παραπάνω, μας αποκάλυψαν πως προ ημέρων ο Γιάννης Οικονόμου ακύρωσε σύσκεψη των στελεχών της Αστυνομίας στην Δυτική Αττική, και αποχώρησε εκνευρισμένος, γιατί όπως είπε στους αρμόδιους αξιωματικούς της Διεύθυνσης «δεν προετοιμάστηκαν για να υποδεχτούν τον Υπουργό και την συνοδεία του»!!! Και το πρόβλημα που βρήκε, μας λένε οι ίδιες πηγές, ήταν πως η αίθουσα ήταν μικρή! «Λες και μπορούσαμε να ρίξουμε τους τοίχους να την μεγαλώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά Συνδικαλιστής της Δυτικής Αττικής.

Εμείς τι να πούμε; Απλά μεταδίδουμε…

Του Θάνου Σωτήρη