Καταγγελία σοκ – Τεμάχισε σκύλο επειδή τον ενόχλησε το γάβγισμα

Καταγγελίες σοκ, που δεν τις χωρά ανθρώπου νους, έφτασαν στο astinomiko.gr για την εν ψυχρώ σφαγή ενός τσομπανόσκυλου στο Σοφικό Κορινθίας.

Καταστηματάρχης της περιοχής, τεμάχισε –κυριολεκτικά- με μπαλτά ένα σκύλο πίσω από το κατάστημα του, και μπροστά στα μάτια έντρομων συμπολιτών του, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Το δύστυχο σκυλί ανήκε σε κάτοικο της περιοχής που διατηρεί ένα μικρό κοπάδι, και ο οποίος όταν πληροφορήθηκε για την βάναυση θανάτωση του σκύλου του, ξεκίνησε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να το καταγγείλει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καταστηματάρχης, που θανάτωσε τον σκύλο με αυτόν τον άγριο τρόπο, κατόρθωσε να αποσπάσει την σιωπή του ιδιοκτήτη του, δίνοντας του ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό.

Όμως υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που αντέδρασαν έντονα, όμως και αυτοί, τις επόμενες ημέρες, έπεσαν θύματα απειλών από τον καταστηματάρχη – σφαγέα.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του astinomiko.gr αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρεις κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν στα κινητά τους τηλέφωνα την αγριότητα, και φυσικά γίνεται προσπάθεια για την ανεύρεση αυτού του οπτικού υλικού.

Το ρεπορτάζ του astinomiko.gr συνεχίζεται για την απίστευτη αυτή υπόθεση!