Στην «τσιμπίδα» αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (9/3) ένας 23χρονος στην Κηφισιά, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο που επέβαιναν 3 άτομα και θεωρήθηκαν ύποπτα.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος κατείχε πιστόλι με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια, οπότε και του πέρασαν χειροπέδες.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 9-3-2025 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 23χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν όχημα με -3- επιβαίνοντες στην περιοχή της Κηφισιάς και τους κάλεσαν σε έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο εντός του οχήματος, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και -7- φυσίγγια, ενώ ακινητοποιήθηκε ο 23χρονος οδηγός και οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κηφισιάς το οποίο επελήφθη προανακριτικά.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.