Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κηφισιά

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Κηφισιά… Οι δρόμοι από το Μαρούσι μέχρι την Κηφισιά θύμιζαν πίστα αγώνων ταχύτητας με αστυνομικούς να κυνηγούν ένα αυτοκίνητο με πέντε άτομα.

Όλα ξεκίνησαν στις 11:30 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ πήγαν στην οδό Λουκή Ακρίτα στο Μαρούσι μετά από σήμα του κέντρου «για απόπειρα διάρρηξης σε διαμέρισμα». Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο είδαν ακριβώς απ’ έξω ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε Ρομά. Τους έκαναν σήμα να σταματήσουν αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός…

Περιπολικά και μοτοσικλετιστές που ήταν κοντά κινήθηκαν προς την περιοχή ενώ οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ ενημέρωναν συνεχώς για τους δρόμους όπου κινείτο το αυτοκίνητο των Ρομά. Τελικά στη συμβολή των οδών Κηφισίας και Δεληγιάννη κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο ενώ οι Ρομά προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί, πυροβόλησαν μια φορά στο αέρα για να τους ακινητοποιήσουν και κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα ενώ αναζητούν άλλα δυο.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις ή είχαν εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη.