Μαγνησία: Ναρκωτικά, όπλα και… κάμερες για τους ανεπιθύμητους

Eίχαν μετατρέψει το σπίτι τους στη Μαγνησία σε χώρο καλλιέργειας και αποθήκευσης κάνναβης, με κάμερες κλειστού κυκλώματος για να παρακολουθούν κάθε… ανεπιθύμητο επισκέπτη. Όμως η επιχείρηση που στήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ήταν αποτελεσματική κι έτσι η δράση του ζευγαριού, 44 και 49 χρόνων, πήρε τέλος!

Στο σπίτι τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 355 γραμμαρίων, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας με σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης εκτός λειτουργίας, ένα υποπολυβόλο με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο, ένας γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, μια ζυγαριά, 12.025 ευρώ, 1.000 δολάρια Η.Π.Α. και ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο του σπιτιού.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.