Μαυροειδάκος: “Με την προηγούμενη κυβέρνηση κάναμε τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα, ήρθε και η ώρα για το ΒΟΞ”

«Με την προηγούμενη κυβέρνηση κάναμε τους… ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, για τις αστυνομικές επιχειρήσεις και την πάταξη της έκνομης δράσης της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας. «Τώρα και προσαγωγές έχουν γίνει και δίκες έχουν μπροστά τους, με κατηγορίες και για κακουργήματα, αν δεν απατώμαι», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο γραμματέας των ειδικών φρουρών είπε ακόμη πως πλέον «οι Ρουβίκωνες» σταμάτησαν να κουβαλούν βαριοπούλες και παρεμβαίνουν με τρικάκια. Σε ερώτηση για τις υπόλοιπες καταλήψεις, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται στα Εξάρχεια και θεωρούνται οι πιο «δύσκολες», ο Στράτος Μαυροειδάκος ήταν σαφής: «Ούτε σταμάτησαν, ούτε νομίζω πως θα σταματήσουν οι αστυνομικές επιχειρήσεις. Είναι συγκεκριμένη εντολή να φύγουν οι μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια και το περιβόητο ΒΟΞ ήρθε η ώρα να αδειάσει».

Σε ό,τι αφορά την εκκένωση της κατάληψης επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και την περιπέτεια της οικογένειας Ινδαρέ, τόνισε πως διεξάγεται έρευνα και αναμένονται επιπλέον τα αποτελέσματα των ειδικών εργαστηρίων.