Μαχαίρωμα – μυστήριο με θύμα 34χρονο Ιρανό

Μαχαίρωμα – μυστήριο στην Πετρούπολη ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ένας 34χρονος Ιρανός ειδοποίησε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα την Άμεση Δράση και κατήγγειλε αναστατωμένος ότι κάποιος άγνωστος που είχε μπει στο διαμέρισμά του, στην οδό Κώστα Βάρναλη 119, τον αιφνιδίασε και του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, που έφτασαν μετά από λίγα λεπτά στην Πετρούπολη, έκαναν αναζητήσεις, αλλά δεν εντόπισαν κάποιον ύποπτο στους γύρω δρόμους. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση, προσπάθησαν μέσα από την κατάθεσή του να βγάλουν κάποια άκρη για την ταυτότητα του δράστη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα. Όπως τους είπε ο Ιρανός, δεν στάθηκε δυνατόν να συγκρατήσει μέσα στο σκοτάδι κάποια χαρακτηριστικά του ανθρώπου που τον μαχαίρωσε, ενώ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει τα κίνητρά του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες και τα αίτια της επίθεσης, ακόμη και το σενάριο να πρόκειται για άτομο από το περιβάλλον του 34χρονου άνδρα, με το οποίο έχει προσωπικές ή άλλες διαφορές.