Μετέφεραν ναρκωτικά σε… ψησταριές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για εμπόριο ναρκωτικών, αφού μετά από έξι μήνες ερευνών σε τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που μετέφεραν.

Συγκεκριμένα, συνολικά 645 κιλά χάπια έκσταση ήταν κρυμμένα μέσα σε ψησταριές που μεταφέρονταν σε λιμάνι της Αυστραλίας.

Το κοντέινερ είχε ξεκινήσει από τη Λευκωσία και θα πήγαινε στο Σίδνεϋ, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και Βρετανοί.

Οι έρευνες ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο, όταν οι Αρχές της Κύπρου ενημέρωσαν τις Αρχές της Αυστραλίας ότι πλοίο που πιθανότατα μεταφέρει μεγάλη ποσότητα MDMA, γνωστά ως έκσταση, έφυγε από τη Λεμεσό.

Όταν το πλοίο έφτασε στο Σίδνεϋ, βρέθηκαν 200 αλουμινένιες ψησταριές, πολλές εκ των οποίων είχα ψεύτικη βάση, αντικατεστημένη από πακέτα με ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τις ποσότητες των ναρκωτικών και έβαλαν άλλη ουσία στη θέση του, παραδίνοντας τις ψησταριές στην αποθήκη, όπου και παρέμειναν για πάνω από τρεις μήνες.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ένας 30χρονος Αυστραλός και ένας 33χρονος καναδικής υπηκοότητας, ενώ οι έρευνες που συνεχίζονται αναμένεται να φέρουν κι άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες κρατούνται και αν καταδικαστούν θα αντιμετωπίσουν τη μέγιστη ποινή.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ