Με… βανάκι ψησταριάς μετέφεραν τραυματία ποδοσφαιριστή στις Σέρρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ένα ιδιωτικό βαν μετέφεραν οι κάτοικοι της Ροδόπολης Σερρών έναν τραυματία στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία κάτοικου της περιοχής, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου Ροδόπολης Καπνοφύτου.

Στο 91 λεπτό του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής Σάκης Μουτεσίδης τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Καπνοφύτου.

Δυστυχώς ελλείψει ασθενοφόρου, για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας χρησιμοποιήθηκε φορτηγάκι ιδιώτη -και συγκεκριμένα ψησταριάς – αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την άμεση επέμβαση γιατρών του γηπέδου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο facebook, «δυστυχώς το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας γίνεται επίκαιρο αφού γίνει το κακό. Ευτυχώς μέχρι τώρα αποφύγαμε τα χειρότερα χάρη στην άμεση επέμβαση γιατρών γηπέδου και σχετικών ατόμων με το θέμα. Ως πότε όμως θα είμαστε τυχεροί; Να θυμίσω ότι και πέρσι μέσα στα Πoρόια είχαμε παρόμοιο περιστατικό το οποίο διακομίστηκε με τον ίδιο τρόπο στο Κ.Υ. Ας μας πουν επιτέλους, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και τοπικοί τι ενέργειες και αν έχουν κάνει για αυτό το μείζων θέμα. Δυστυχώς όλοι λιοντάρια στο χωριό,γατάκια στα συμβούλια. Αν κάνω λάθος διορθώστε με…»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Σερρών με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το Κέντρο Υγείας.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ