Μια προκήρυξη συνδέει την ΟΛΑ με την γιάφκα στο Κουκάκι

Μια προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, με την οποία είχε αναληφθεί η ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία του ΣΕΒ, το 2015, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες για την γιάφκα στο Κουκάκι.

Το κείμενο βρέθηκε σε εξωτερικό σκληρό δίσκο στο σπίτι του 42χρονου ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στην απαγωγή Μυλωνά μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Οι επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής εδώ και πολύ καιρό τον θεωρούσαν βασικό μέλος της Ο.Λ.Α., όμως δεν είχαν στα χέρια τους κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως ανέφερε στο astinomiko.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. η ανακάλυψη της προκήρυξης είναι ένα πολύ ουσιαστικό στοιχείο που αποδεικνύει της υποψίες της Αντιτρομοκρατικής.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.:

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) αναφορικά με τη σύλληψη 42χρονου ημεδαπού, την 23-09-2020, γνωρίζονται τα ακόλουθα:

Εκ των ανωτέρω, συνάγεται το συμπέρασμα ότι στο εν λόγω πειστήριο εντοπίστηκε επεξεργάσιμη μορφή της προαναφερόμενης προκήρυξης, πριν αυτή αναρτηθεί για πρώτη φορά στον αναφερόμενο ιστότοπο.

Οι έρευνες συνεχίζονται.