Μόνιμη διμοιρία ΜΑΤ στο Αγρίνιο, ενισχύονται και οι άλλες υπηρεσίες

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα συσταθεί μόνιμη διμοιρία ΜΑΤ στο Αγρίνιο, έτσι ώστε να μην αποδυναμώνονται Υπηρεσίες και Τμήματα για τη στελέχωσή της σε πορείες και γήπεδα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας ικανός αριθμός αστυνομικών στο πλαίσιο των μεταθέσεων και ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Αυτό έγινε γνωστό στην ετήσια γενική συνέλευση της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου.

Στη συνέλευση συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, ο αντιπρόεδρος οικονομικών της ΠΟΑΣΥ Βασίλης Πανταζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Μαυραγάνης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Πετσίνης.

Οι συνδικαλιστές ενημέρωσαν εκτενώς το προσωπικό για τις διεκδικήσεις του κλάδου, με κυρίαρχα ζητήματα το μισθολόγιο, το ασφαλιστικό και το αίτημα για αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας βράβευσε την θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice και τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ των αστυνομικών της τοπικής αστυνομίας, με αφορμή διακρίσεις που έχουν καταγράψει το τελευταίο διάστημα, ενώ προσφέρθηκαν και σχολικά είδη στα «πρωτάκια» παιδιά των αστυνομικών.