Νέα ηγεσία στην Άμεση Δράση – Ποιοί αναλαμβάνουν

Ανακοινώθηκε και επισήμως το “ξήλωμα” της ηγεσίας τη Αμεσης Δράσης, την οποία αποφάσισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την ολοκλήρωση της εσωτερικής έρευνας που ακολούθησε την φονική καταδίωξη στο Πέραμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, με Απόφαση του Αρχηγού, Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, αποσπάσθηκαν – μετακινήθηκαν για υπηρεσιακούς λόγους, οι κατωτέρω Αξιωματικοί Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Ταξίαρχος ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ Κωνσταντίνος από Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αστυνομική Ακαδημία.

Αστυνομικός Διευθυντής ΔΟΣΧΟΡΗΣ Σπυρίδων, από Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.

Αστυνομικός Διευθυντής ΚΩΣΤΗΣ Διονύσιος, από Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής / Επιτελείο στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής.

Ο Σπύρος Δόσχορης που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της Αμεσης Δράσης, χαρακτηρίζεται από τους συναδέλφους του άνθρωπος αξιωματικός χαμηλών τόνων και έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε υπηρεσίες ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Ο νέος προϊστάμενος των ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Διονύσης Κωστής, έχει μακρά επιχειρησιακή υπηρεσία στα ΜΑΤ, και χαρακτηρίζεται ικανός αξιωματικός κατά την θητεία του σε αυτή την υπηρεσία.