Νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί

Νεκρές εντοπίστηκαν η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί στην Κατερίνη από τις 8 Νοεμβρίου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στο 27ο χιλιόμετρο του δρόμου Κατερίνης – Ελασσόνας, στην περιοχή Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας. Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση για την ανάσυρσή τους από τη χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων.

Τα ίχνη μάνας και κόρης είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε για να πάνε μια βόλτα.

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η μάνα και κόρη πιθανόν να επιβαίνουν σε Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ – 8456. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν ξεκίνησε με τη μικρή για μια βόλτα.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ειδοποιήθηκαν ιατροδικαστής και η Ασφάλεια από την Κατερίνη.

Τη συντριβή του για το τραγικό τέλος της 17χρονης κόρης του και της συζύγου του εξέφρασε ο πατέρας σε ανάρτησή του στο Facebook. “Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια”, έγραψε ο Μανώλης Δεληγιάννης.