Νικήτρια η αλληλεγγύη και το αθλητικό πνεύμα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στα «Δύο Αοράκια» η φιλική αναμέτρηση μπάσκετ των Αστυνομικών/Λιμενικών Ηρακλείου με την ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων για την ενίσχυση της «Διακονίας της Αγάπης». Όπως εύστοχα ανέφεραν οι διοργανωτές, νικήτρια αναδείχθηκε η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και το αθλητικό πνεύμα.

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων και το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ευχαριστούν θερμά με ανακοίνωσή τους όσους στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία θα προσφερθούν στη Διακονία της Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης.

«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχή διοργάνωση, τους Συνδέσμους Διαιτητών-Κριτών Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους τους συνανθρώπους μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.