Θεσπιές Βοιωτίας: Άγρια συμπλοκή με δύο νεκρούς

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μελών δύο εταιρειών security στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Οι δύο εταιρείες είχαν αναρτήσει διαφημιστικές πινακίδες σε διαφορετικά σημεία, έξω από το Λύκειο της κωμόπολης. Το μεσημέρι ο γιος τού ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες προσπάθησε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης εταιρείας, αλλά οι «ανταγωνιστές» τον αντελήφθησαν και αμέσως ξέσπασε συμπλοκή.

Οι δύο πλευρές τράβηξαν όπλα και η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης! Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο ιδιοκτήτης της μίας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και ο γιος του, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και στην συνέχεια διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου εισήχθη στο χειρουργείο του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια της Αθήνας και τον συνέλαβαν.

Η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις Θεσπιές, κρατάει πολλά χρόνια και είχαν πάντα έντονες αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, είχαν ανταλλάξει και στο παρελθόν πυροβολισμούς, χωρίς όμως τότε να υπάρξουν θύματα.