“Παγκόσμιος” ο ειδικός φρουρός Τριαντάφυλλος Μαραγγός

Χρυσό μετάλλιο στη σημαντικότερη διοργάνωση body Building στον κόσμο, μετά τα “Mister Olympia”, κέρδισε ο ειδικός φρουρός Τριαντάφυλλος Μαραγγός. Ο 46χρονος αθλητής από το Βόλο, ο οποίος υπηρετεί στην φρουρά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του, στους αγώνες “Arnold Classic”, που έγιναν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, υποσκελίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο ίδιος έγινε μόλις πριν από ένα μήνα επαγγελματίας body builder, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του προς το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία 44-49 ετών και 90+ κιλών.

“Ήταν πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός, καθώς συμμετείχαν περισσότεροι από χίλιους αθλητές απ’ όλο τον κόσμο”, λέει ο Τριαντάφυλλος Μαραγγός στο astinomiko.gr. “Φανταστείτε την ημέρα των εγγραφών πήγα από τους πρώτους και είχα μπροστά μου μια τεράστια ουρά. Είχα να αντιμετωπίσω αθλητές που είναι χρόνια επαγγελματίες, αλλά είχα προετοιμαστεί πολύ σκληρά και όταν ανέβηκα στη σκηνή οι κριτές δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν το νικητή”, προσθέτει φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του.

Ο ίδιος λέει ότι θα ήταν πανευτυχής ακόμη και με την παρουσία του στο “Arnold Classic”, που είναι μοναδική εμπειρία, αλλά έκανε την υπέρβαση, κερδίζοντας εγνωσμένης αξίας body builders από όλο τον κόσμο. Το μόνο του “παράπονο” είναι που δεν μπόρεσε να συναντήσει τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, καθώς ο αγώνας του ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι και ο διάσημος ηθοποιός ήταν επίσημος καλεσμένος σε κάποια βραδινά event!