Παραδίνονται ένας ένας οι κατάδικοι της Χρυσής Αυγής

Στα Αστυνομικά Τμήματα των περιοχών όπου διαμένουν έχουν παραδοθεί ήδη εννέα από τους καταδικασμένους για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Πρώτος ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, όπου και συνελήφθη, βάση της δικαστικής απόφασης που δεν έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην ποινή του.

Στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα παρουσιάστηκαν  και οι Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος..

Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ο Γιώργος Πατέλης και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ο Γιώργος Τσακανίκας, που έχουν καταδικαστεί για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Οι καταδικασμένοι για την ίδια υπόθεση, Αναστάσιος Αναδιώτης και Ιωάννης Κομιανός, παραδόθηκαν στα Τμήματα Ασφαλείας της Δραπετσώνας και της Κέρκυρας αντίστοιχα.

Στο Τμήμα Ασφαλείας του Περάματος παραδόθηκε ο Μάρκος Ευγενικός, ο οποίος καταδικάστηκε για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων αλιεργατών.

Το απόγευμα επικοινώνησε με την Ασφάλεια Αττικής και ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος ανέφερε ότι βρισκόταν σε ορεινό χωριό της Αρκαδίας και ξεκινούσε οδικώς για την Αθήνα προκειμένου να παραδοθεί.

Δέκα από τους καταδικασθέντες, μεταξύ των οποίων και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, συνελήφθησαν μέσα στην αίθουσα του Εφετείου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεταγωγών.

Στις 4 το απόγευμα συνοδευόμενος από ομάδα οπαδών του, αναχώρησε από το σπίτι του στην Πεύκη με κατεύθυνση την την ΓΑΔΑ και ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όλοι μεταφέρονται στην ΓΑΔΑ προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της σύλληψής τους και στην συνέχεια να ξεκινήσει η διαδικασία μεταγωγής τους στις Φυλακές που θα καθορίσει ο Εισαγγελεάς.

Μέχρι τις 7 το απόγευμα είχαν περάσει την πόρτα της Ασφάλειας Αττικής και οι Μίχος, Ζησιμόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κούζηλος, Στεμπέλος και Παναγιώταρος.