Περιπετειώδης καταδίωξη στο Χαϊδάρι

Μπορεί η περιπετειώδης καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου στα στενά του Χαϊδαρίου να μην απέφερε τη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πήρε “σβάρνα” τρία σταθμευμένα Ι.Χ., οδήγησε ωστόσο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ το κλεμμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκαν φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το αυτοκίνητο, το έκριναν ως ύποπτο και προσπάθησαν να ελέγξουν τον οδηγό του.

Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα το ύποπτο αυτοκίνητο να πέσει πάνω σε τρία σταθμευμένα ΙΧ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, ο οδηγός εξαφανίστηκε πηδώντας, όπως έλεγαν οι γείτονες, από ταράτσα σε ταράτσα.

Οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία καθώς επίσης και φυλλάδια με αναρχικό περιεχόμενο. Όπως διαπίστωσαν, το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τον περασμένο Αύγουστο από τα βόρεια προάστια και οι δράστες είχαν τοποθετήσει επίσης κλεμμένες πινακίδες που αντιστοιχούν σε όχημα του ίδιου τύπου και ίδιου χρώματος.

Τα φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου έκαναν αναφορά σε γνωστή κατάληψη στην περιοχή του Χαϊδαρίου ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε για DNA και αποτυπώματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.