Υπεύθυνος για τρεις ακόμη αρπαγές τσάντας φέρεται να είναι ο σκληρός τσαντάκιας που δεν δίσταζε να τραυματίζει τις γυναίκες -θύματά του, σπρώχνοντάς τες βίαια στο έδαφος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίας Παρασκευής εξιχνιάστηκαν επιπλέον -3- περιπτώσεις αρπαγών τσάντας από πεζές γυναίκες σε Χαϊδάρι, Περιστέρι και Μοσχάτο, για τις οποίες υπεύθυνος φαίνεται να είναι ο περιβόητος 43χρονος «τσαντάκιας».
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίας Παρασκευής εξιχνιάστηκαν επιπλέον -3- περιπτώσεις αρπαγών τσάντας από πεζές γυναίκες σε Χαϊδάρι, Περιστέρι και Μοσχάτο.
Από τη βιαιότητα τα θύματα τραυματίζονταν μετά από πτώση τους στο οδόστρωμα
Σε συνέχεια του από 7-4-2025 Δελτίου Τύπου, στο πλαίσιο ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίας Παρασκευής, εξιχνιάστηκαν επιπλέον -3- περιπτώσεις αρπαγών τσάντας από πεζές γυναίκες σε Χαϊδάρι, Περιστέρι και Μοσχάτο.
Ειδικότερα, ο 43χρονος επιδείκνυε ιδιαίτερη σκληρότητα, αφού τραβούσε τις τσάντες ρίχνοντας τα θύματα στο οδόστρωμα και τραυματίζοντάς τα.