Ποια η σχέση του Λιμενικού με Στεφανάκο και Γκλέτσο – Είχε αποταχθεί στο παρελθόν

Για συμμετοχή στην σπείρα του Βασίλη Στεφανάκου, σε υποθέσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είχε εμπλακεί ο 47χρονος αξιωματικός του Λιμενικού, που συνελήφθει κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ως “πελάτης” του εμφανίζεται στην δικογραφία που συνέταξε η Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας, ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος όμως σε δηλώσεις του δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικά και πως με τον 47χρονο Λιμενικό είναι συμπατριώτες και τους συνδέει μακρόχρονη φιλική και οικογενειακή σχέση. Μάλιστα όταν ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν Δήμαρχος είχαν βουτήξει στην θάλασσα μαζί με τον αξιωματικό του Λιμενικού κατά την τελετή Αγιασμού των υδάτων και ο 47χρονος είχε πιάσει τον Σταυρό, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Το 2002 το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών σε συνεργασία με το Λιμενικό, είχαν συλλάβει για μεγάλη υπόθεση διακίνησής λαθραίων τσιγάρων, ως “εγκέφαλος”  της οποίας κατηγορήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, έξι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, μεταξύ των οποίων τον τότε Αρχιπλοίαρχο διοικητή τους και τον 47χρονο στενό φίλο του απόστολου Γκλέτσου που συνελήφθει για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Τότε είχε αποταχθεί από το Λιμενικό Σώμα, όμως στην συνέχεια και μετά από τις δικαστικές εξελίξεις που ακολούθησαν, επανήλθε με τον βαθμό του Ανθυπασπιστή.