Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/6) ο δάσκαλος ιππασίας που καταγγέλθηκε από ανήλικες μαθήτριές του για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.
Πρόκειται για 67χρονο υπήκοο Γερμανίας, ο οποίος απολογήθηκε στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου.
4 οι καταγγελίες σε βάρος του εκπαιδευτή ιππασίας
Η δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών, εκ των οποίων η μία αφορά στην πράξη του βιασμού.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι καταγγελλόμενες πράξεις, κατά τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., τελέστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος εκπαιδευτής ιππασίας αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις. .