Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας – Ένας τραυματίας – ΦΩΤΟ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr ένα άτομο τραυματίστηκε ακριβώς έξω από μίνι μάρκετ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν άντρα γύρω στα 50 που ήταν χτυπημένος, πιθανότατα από σφαίρα, στο αριστερό πόδι ενώ υπήρχαν και σπασμένα τζάμια αυτοκίνητου. Ο τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο δρόμο υπάρχουν αίματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το astinomiko.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείο έπεσαν πυροβολισμοί καθώς υπάρχουν τρύπες σε τζαμαρίες καταστημάτων. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και αναζητά μαρτυρίες για το περιστατικό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όταν πήγαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν έναν τραυματία και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο το θύμα μεταφέρθηκε στο Ερυθρό Σταυρό.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία καταδιώχθηκαν και στην περιοχή των Πατησίων δυο από αυτά ακινητοποιήθηκαν από ομάδα ΔΙΑΣ.

Πέντε άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ άλλοι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που καταδίωκαν αυτοκίνητο προς την Λεωφόρο Κηφισού, έπεσαν όταν οδηγός, άσχετος με το περιστατικό, τους έκλεισε το δρόμο. Αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς ελαφρά, και να μεταφερθούν στο 401 ΓΣΝ.