Ροδόπη: Σοκάρουν τα τραύματα του μαχαιρωμένου αστυνομικού

Άγρια επίθεση δέχθηκε αστυνομικός στη Ροδόπη από αλλοδαπό. Επί του συμβάντος, η αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Τα τραύματα πραγματικά σοκάρουν. Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη χθες (Κυριακή 17/11) το απόγευμα στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη, όταν δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν. Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!

Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Αυτή την ώρα ο τραυματίας βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Πηγή: xronos.gr