Το παπόρι που έφτασε στην Ρόδο δεν ερχόταν από την Περσία από τον Πειραιά. Το δέμα που θα παραλάμβανε μία 58χρονη ήταν ασυνόδευτο… και γεμάτο ναρκωτικά, συγκεκριμένα περιείχε 24,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Όμως ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «είχε μύτη» και το δέμα κατέληξε στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην 58χρονη.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και τον 27χρονο συγγενή της 58χρονης που της έστειλε το δέμα
H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη χθες (26 Ιουνίου 2025) πρωινές ώρες στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, 58χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Επιπρόσθετα, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 27χρονο ημεδαπό.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, έπειτα από ελέγχους με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών εντοπίσθηκε η 58χρονη κατά την παραλαβή ασυνόδευτου δέματος από το πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Ρόδος.
Όπως διαπιστώθηκε, το δέμα περιείχε -24,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και είχε αποσταλεί από 27χρονο συγγενικό πρόσωπο της κατηγορούμενης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, της ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.