Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. παλιό μέλος της «σπείρας με τα χρηματοκιβώτια» – Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητό του

Έναν παλιό τους γνώριμο έχουν στα χέρια τους και ανακρίνουν εδώ και λίγες ώρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για νεαρό ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση που στο παρελθόν είχε εμπλακεί στην δράση της περίφημης «σπείρας με τα χρηματοκιβώτια». Τι και αν πέρασε καιρός, ο νεαρός φαίνεται ότι δεν έκοψε τις… κακές συνήθειες.

Με άλλους τρεις συνεργούς του λήστεψαν τα ξημερώματα ένα πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Κορίνθου απ’ όπου άρπαξαν ένα χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν. Μόλις όμως πέρασαν τα σύνορα της Αττικής, μια ομάδα ΟΠΚΕ τους εντόπισε και άρχισε να τους καταδιώκει. Στην περιοχή της Χασιάς εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αλλά ο νεαρός συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο εκτός από το χρηματοκιβώτιο έχουν βρεθεί διαρρηκτικά εργαλεία ενώ έγινε και έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκε ένα στιλέτο. Για την ώρα κρατά ιδιαίτερα σκληρή στάση καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες και για το τελευταίο χτύπημα στην Κόρινθο αλλά και για τους συνεργούς του.