Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ Χαρδαλιάς, Κικίλιας

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επισκέφθηκαν σήμερα, το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ.

Εκεί ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του υπό τις παρούσες, ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τα στελέχη και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, ο οποίος τους ενημέρωσε για την αυξημένη ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται το ΕΚΑΒ (μετά την συνένωσή του με το ΕΚΕΠΥ) για να αντιμετωπίσει τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις εξαιτίας της πανδημίας. Επίσης, συνομίλησαν με τους υπαλλήλους του Κέντρου Επιχειρήσεων και τους ευχαρίστησαν για τη συνεισφορά τους και την προσήλωσή τους στο καθήκον αυτές τις δύσκολες στιγμές για το σύστημα υγείας.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων συνοδευόταν από τον Διευθυντή σχεδιασμού και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβο Θεοδώρου.