Συγχαρητήρια στη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου για την εξιχνίαση δύο υποθέσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας συγχαίρει θερμά τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που κατόρθωσε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολύμηνη παρακολούθηση, να εξαρθρώσει δύο πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ηρωίνη στην περιοχή του Βόλου.

«Μακριά από οικογένειες και υποχρεώσεις, ακόμα και μέσα στις γιορτές, καθόσoν έτσι επιβαλλόταν επιχειρησιακά και δικονομικά , οι Αστυνομικοί εκτέλεσαν το καθήκον τους και έφεραν σε πέρας αυτήν την μεγάλη επιχείρηση με απόλυτα θετικά αποτελέσματα. Τα συγχαρητήρια λοιπόν δεν ανήκουν αποκλειστικά στα μέλη του Τ.Δ.Ν αλλά ομοίως, ίσως και περισσότερο, στους δικούς τους ανθρώπους, παιδιά, συζύγους, γονείς, που τόσους μήνες καρτερικά υπέμειναν και στερήθηκαν την παρουσία τους, με επιστέγασμα την απουσία τους μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Τέλος, οι συνδικαλιστές αστυνομικοί τονίζουν ότι η κοινωνία του Βόλου τους ευγνωμονεί για το έργο τους, με το οποίο κάνουν υπερήφανους τους συναδέλφους τους και αναφέρονται στην συνεχή προσπάθειά τους να απαλύνει την πολύπαθη πόλη μας στο θέμα των ναρκωτικών.