Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Α. με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Αττικής

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις, το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, συνοδευόμενο από  εκλεγμένους αντιπροσώπους της που υπηρετούν στην Άμεση Δράση, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ Κωνσταντίνο.

Η αντιπροσωπεία μας επέδωσε υπόμνημα με τα βασικότερα εργασιακά – θεσμικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της  Άμεσης Δράσης:

Ενδεικτικά τέθηκαν στον κ. Ταξίαρχο:

Η διάθεση του Ταξιάρχου σε όσα θέσαμε υπήρξε θετική. Δήλωσε γνώστης των περισσότερων θεμάτων και ότι από πλευράς του θα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια  ώστε η Άμεση Δράση να γυρίσει στην αποστολή της.

Προφανώς γνωρίζουμε ότι δεν βρίσκονται όλα τα ανωτέρω στη δική του αρμοδιότητα, όντας υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, αναμένουμε όμως  επίλυση θεμάτων τα οποία με προσωπική του παρέμβαση μπορεί να εξευρεθεί λύση.

Η Ένωση Αθηνών θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους της Άμεσης Δράσης και σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους, προκειμένου αυτή η Υπηρεσία -βιτρίνα  για την ΕΛ.ΑΣ., επανακτήσει την αίγλη της.