Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ.Α. με τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ.

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χύτα Κωνσταντίνο, τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών κ. Καρδιασμένο Μιχάλη και τους εκλεγμένους αντιπροσώπους κ.κ. Αυρηλιώνη Γεώργιο και Καραγιαννόπουλο Δημήτριο, συναντήθηκε χθες Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 με τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. Ταξίαρχο ε.α. κ. Κουτσογιαννόπουλο  Χρήστο, προκειμένου  να ενημερωθούμε για την οικονομική πορεία και τα εκκρεμή ζητήματα του Ταμείου, καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις – προτάσεις επί του υφιστάμενου πλαισίου λειτουργίας του.

       Συγκεκριμένα τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν τα εξής:

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Μ.Τ.Σ. παραδέχτηκε ότι όσα του θέσαμε ήταν δίκαια και ότι σε συνεργασία με την Π.Ο.ΑΣ.Υ., θα κινηθεί προς την κατεύθυνση  επίλυσής τους. Πρότεινε παράλληλα όπως ποσοστό  5% από τις κλήσεις του Κ.Ο.Κ., να αποδίδεται και να περιέρχεται ως πόρος στο Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. και στο Μ.Τ.Σ. Και τούτο μπορεί να επιτευχθεί με την πρόταση έκδοσης σχετικής Κ.Υ.Α. από πλευράς των συναρμόδιων Υπουργείων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα παρακολουθεί τις εξελίξεις για τα ανωτέρω ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της, δεσμευόμενη να τα μεταφέρει μέσω της Ομοσπονδίας μας, στους αρμόδιους, ζητώντας παράλληλα την επίλυσή τους.