Της οικογένειας Σκαφτούρου το βενζινάδικο που δέχθηκε επίθεση στον Ασπρόπυργο

Στον εικοσιεννιάχρονο γιό του δολοφονημένου «νονού των δυτικών προαστίων» Γιάννη Σκαφτούρου ανήκει το βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο, που τα ξημερώματα δέχθηκε εμπρηστική επίθεση από αγνώστους.

Οι δράστες, που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν τον φύλακα του πρατηρίου και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά σε δύο φορτηγά που βρίσκονταν στον χώρο στάθμευσης του πρατηρίου. Τα οχήματα καταστράφηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση 21 ανδρών της Πυροσβεστικής με επτά οχήματα, αφού υπήρχε φόβος επέκτασης της φωτιάς στις αντλίες και τις δεξαμενές.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας θεωρούν δεδομένο ότι η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον πόλεμο που μαίνεται μεταξύ ομάδων ποινικών που διακινούν λαθραία καύσιμα σε εάν δίκτυο πρατηρίων στην Αττική.

Παράλληλα εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή και την υπόθεση του κλεμμένου αυτοκινήτου που βρέθηκε στον Νέο Κόσμο και μέσα στο οποίο υπήρχαν Καλάσνικοφ, πιστόλια, μια χειροβομβίδα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Εκτός από αυτά στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με βενζίνη δίνοντας ξεκάθαρη εικόνα πως το όχημα και ο οπλισμός α χρησιμοποιούνταν σε δολοφονική επίθεση και στην συνέχεια οι δράστες θα τα έκαιγαν όπως κάνουν κατά κανόνα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Του Θάνου Σωτήρη