Τι συμβαίνει (πάλι) με την Αστυνομία στη Μύκονο; Σοβαρές καταγγελίες.

Και να που πάλι κάτι δεν πάει καλά με την αστυνομία στη Μύκονο. Τουλάχιστον σε ότι αφορά σε καταγγελίες από το νησί, αλλά και σε κάποιες «συμπτώσεις» που βέβαια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την πολιτική και φυσική ηγεσία στην Κατεχάκη.

Όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει στο astinomiko.gr, στο παρασκήνιο της εκτεταμένης επιχείρησης ελέγχων που αποφάσισε η Κυβέρνηση προκειμένου να ανακόψει την ασυδοσία της λεγόμενης «μαφίας της Μυκόνου», ειδικά στον τομέα της αυθαίρετης δόμησης, παλαιοί «παίκτες» του νησιού που αποκόμιζαν τεράστια χρηματικά ποσά για να καλύπτουν όλες αυτές της δραστηριότητες, με πλάτες βέβαια σε συγκεκριμένα πολιτικά, γραφεία των Αθηνών, προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και να εκμεταλλευτούν αυτούς τους ελέγχους στρέφοντας τους εντέχνως προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει διαχρονικά στη διαπλοκή και την διαφθορά κρατικών λειτουργών σε όλες τις υπηρεσίες οι οποίες υποτίθεται πως ελέγχουν ότι πρέπει να ελέγχεται στο νησί – ναυαρχίδα του ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Και φυσικά αυτή η κατάσταση κινητοποίησε εκτός των άλλων και την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπηρεσία που ανακτά πλέον τον τίτλο «αδιάφθοροι» που είχε απωλέσει στο παρελθόν!

Και η Ελληνική Αστυνομία όμως ανανέωσε και αύξησε το προσωπικό της στο νησί, πολλαπλασίασε εκθετικά τους ελέγχους, και όλα έδειχναν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν!

Δυστυχώς όμως και πάλι άρχισαν οι ψίθυροι πως «κάτι δεν πάει καλά».  Συγκεκριμένα πηγές από το νησί συνδέουν αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης με συγκεκριμένους δικηγόρους από την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας την εικόνα πως οι επιχειρηματίες πελάτες των συγκεκριμένων δεν ελέγχονται, ενώ η αυστηρότητα των ελέγχων βαρύνει τους υπόλοιπους!!!

Οι πληροφορίες αυτές μαθαίνουμε πως είναι σε γνώση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε προφανώς, θα έχει ξεκινήσει και η σχετική έρευνα για την σοβαρή αυτή υπόθεση.