Τραγωδία στην Κρήτη: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για το θάνατο της 47χρονης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την τραγική κατάληξη των ερευνών για τον εντοπισμό της 47χρονης γυναίκας που αγνοείτο από την Ιεράπετρα της Κρήτης, οι έρευνες των Αρχών πλέον στρέφονται στα αίτια του τραγικού θανάτου της.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό της αυτοκτονίας. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα χθες τη νύχτα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη δεξαμενή ομβρίων υδάτων θερμοκηπιακής εγκατάστασης της οικογένειας της.

Την γυναίκα αναζήτησε αρχικά ο αδελφός της ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης δήλωσε στο Α.Τ. Ιεράπετρας την εξαφάνιση της. Άμεσα μετέβησαν στο σημείο όπου η οικογένεια διατηρούσε θερμοκήπιο όπου και βρέθηκε το όχημα της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιεράπετρας, της Αστυνομίας, καθώς και ειδικό κλιμάκιο με δύτες της ΕΜΑΚ.

 

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ