Τρελή καταδίωξη στην Ελευσίνα – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα – ΦΩΤΟ

Τον «χάρο με τα μάτια τους» είδαν οι καλεσμένοι σε βάπτιση στην Ελευσίνα, όταν πέρασε από μπροστά τους αυτοκίνητο με 180 χιλιόμετρα, ο οδηγός του οποίου προσπαθούσε να διαφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.

Η απίστευτη καταδίωξη, ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένου Σαββάτου από τον Ασπρόπυργο, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν οδηγό που θεώρησαν ύποπτο. Απ ότι αποδείχθηκε είχαν δίκιο, αφού αντί να σταματήσει όταν του έκαναν σήμα, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να εμβολίσει τις δύο μοτοσυκλέτες.

Αμέσως δόθηκε σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και σε περιπολικά να καταδιώξουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου κινήθηκε με ταχύτητα που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα, μέσα από κατοικημένες περιοχές στην Ελευσίνα. Μάλιστα πέρασε με αυτή την ταχύτητα μπροστά από εκκλησία στην οποία ήταν συγκεντρωμένα περισσότερα από διακόσια άτομα και φυσικά πολλά μικρά παιδιά, καλεσμένοι σε βάφτιση!

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου ο ύποπτος έκανε αναστροφή και διέφυγε επιχειρώντας και πάλι να εμβολίσει τις μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ και τελικά ακινητοποιήθηκε στην περιοχή «προσφυγικά» αφού οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και κατέστρεψαν τα ελαστικά του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του τρία γραμμάρια κοκαΐνη, κρυμμένα στο αυτοκίνητο, και όπως είπε αργότερα κατά την διάρκεια της προανάκρισης στο Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας, «δεν ήθελε να συλληφθεί για να μην ξαναπάει φυλακή», αφού και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά.