Υπόθεση δολοφονίας στη Φοινικούντα: Και για απόπειρα δολοφονίας ο ανιψιός του ιδιοκτήτη – ΦΩΤΟ

Το τηλεφώνημα στον φίλο του μετά το διπλό φονικό ήταν εκείνο που τον πρόδωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχική του κατάθεση, γύρω από όσα υποστήριξε αρχικά για το τηλεφώνημα που έκανε στον φίλο του αμέσως μετά το διπλό φονικό φαίνεται να εμμένει ο 31χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα, και συνελήφθη νωρίτερα σήμερα Τετάρτη,10/12, όπως έγραψε το astinomiko.gr.

O  ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που έπεσε νεκρός μαζί με τον επιστάτη του στην Φοινικούντα, ο οποίος συνελήφθη σήμερα (10.12.2025) μαζί με τον κολλητό του φίλο και εργοδότη των 22χρονων δραστών της διπλής δολοφονίας επιμένει σε όσα περιέγραψε στην πρώτη του κατάθεση.

Σημειώνεται ότι ο ανιψιός και ο 33χρονος φίλος του και εργοδότης του φερόμενου εκτελεστή και του συνεργού του στην διπλή δολοφονία στην Φοινικούντα συνελήφθησαν για  ηθική αυτουργία.

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με την ανακρίτρια Καλαμάτας, ενώ εκκρεμεί και τρίτο ένταλμα για τρίτο άνθρωπο, συνεργάτη του εργοδότη, ως συνεργός των ηθικών αυτουργών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος ανιψιός κατηγορείται και για ηθική αυτουργία σε μία από τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του θείου του, που σημειώθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή ο 31χρονος που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, υποστηρίζει ότι επέζησε την δολοφονικής επίθεσης επειδή τα πυρά εναντίον του δεν βρήκαν στόχο, σε αντίθεση με τον 68χρονο και τον επιστάτη, που έχασαν τη ζωή τους, το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, στη ρεσεψιόν του κάμπινγκ.

«Για ό,τι ανάκριση έχω κάνει έχω πει την αλήθεια. Γιατί να φοβηθώ; Να φοβάμαι τώρα; Μπορεί και να φοβάμαι μην έρθει κανείς αύριο και με απαγάγει για τα 30 εκατομμύρια και τον χρυσό, τι άλλο να φοβάμαι; Έχω απηυδήσει. Προσπαθώ να βοηθήσω και θέλω όντως να βρεθεί άκρη. Και πάλι αν ήμουν ένοχος θα έπαιρνα τον φίλο μου τηλέφωνο; Τον πήρα γιατί είναι αδερφός μου, εκείνη την στιγμή πανικοβλήθηκα και του είπα “φίλε τι κάνω, τρέμω. Θες να έρθεις χωριό;”.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση – Με πήρε από το τηλέφωνο των κρατητηρίων»

Από την πλευρά του μίλησε ο δικηγόρος του εργοδότη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφέροντας ότι δεν έχει μάθει τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη ο εντολέας του, με τον οποίο δεν βρέθηκε δια ζώσης, αφού από την ώρα της σύλληψής του κρατείται στην ΓΑΔΑ.

«Επικοινώνησα μαζί του, είναι σοκαρισμένος, είναι κάτι το οποίο δεν το περίμενε», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του επιχειρηματία και φίλου του ανιψιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σχετικές Ειδήσεις

Next Post

Ροή Ειδήσεων

Newsletter

ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ