Φόνος για ασήμαντη αφορμή στο Διόνυσο – 77χρονος σκότωσε υπάλληλο του Δήμου

Ως έναν άνθρωπο με προβληματική συμπεριφορά περιγράφουν οι κάτοικοί του Διονύσου τον 77χρονο που νωρίς το πρωί πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 55χρονο υπεύθυνο υδροδοσίας του Δήμου, στο γραφείο του.

Συνάδελφοι του θύματος κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι ο δράστης είχε εμμονή πως υπήρχε διαρροή νερού στο σπίτι του, κάτι που είχε ελεγχθεί αρκετές φορές, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

Η υπόθεση αυτή, της καταγγελλόμενης διαρροής, είχε ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, με τον 77χρονο να επισκέπτεται πολύ συχνά την αρμόδια υπηρεσία, συνεργείο της οποία πραγματοποιούσε ελέγχους.

Στις 8.30 το πρωί εμφανίστηκε και πάλι στο αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου όπου βρίσκεται και η υπηρεσία υδροδοσίας, και κάλεσε τον υπεύθυνο έξω να μιλήσουν. Χωρίς κανένας από τους άλλους υπαλλήλους να καταλάβει το παραμικρό για τις προθέσεις του, έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο 55χρονο τρείς φορές στο κεφάλι. Στην συνέχεια εξαφανίστηκε, όμως λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς που είχαν ενημερωθεί για την ταυτότητα του και τον αναζητούσαν στην γύρω περιοχή.