Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας 67χρονος ασφαλιστής στο Χαλάνδρι με την κλοπή να αποκαλύπτεται νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής (12/1). Συγκεκριμένα ο ασφαλιστής ο οποίος έλειπε από το σπίτι με την οικογένεια του, ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι άγνωστοι έχουν παραβιάσει την οικία του.
61.000 ευρώ η λεία των διαρρηκτών
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Ο ασφαλιστής φτάνοντας μαζί με τους αστυνομικούς στο σπίτι του διαπίστωσε ότι οι κλέφτες του είχαν πάρει 61.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα είχαν παραβιάσει ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν πακτωμένο στον τοίχο και από εκεί πήραν περίπου 35.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα αξίας περί τις 20.000 ευρώ. Παράλληλα διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρέσει ένα κουτί από το γραφείο του, το οποίο περιείχε 6.000 ευρώ σε μετρητά.
Οι αστυνομικοί συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και ερευνούν να δουν αν ταιριάζουν με κάποια που υπάρχουν στις βάσεις δεδομένων.
Επιπροσθέτως αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες.