Χτύπησαν υπάλληλο του Απόλλωνα και έσπασαν αυτοκίνητα στη Ριζούπολη

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για φθορές σε αυτοκίνητα σε Ριζούπολη και Πατήσια καθώς και για σωματική βλάβη σε υπάλληλο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθησαν στα Πατήσια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δύο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών και 18χρονος ημεδαπός, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και απείθειας.

Νωρίτερα οι τρεις συλληφθέντες είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Στάδιο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη και είχαν επιτεθεί με χρήση σωματικής βίας σε έναν 27χρονο υπάλληλο της ομάδας, ο οποίος εξήλθε του Σταδίου όταν αντελήφθη τις φθορές.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην οδό Πατησίων στα Πατήσια, όπου προκάλεσαν φθορές σε άλλο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, αστυνομικοί όμως της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.