Ψάχνουν την μυστηριώδη γυναίκα για τις δολοφονίες στη Ζάκυνθο

Μια γυναίκα που αναζητείται ήταν αυτή που έδωσε το σινιάλο για να «βγει από την μέση» μια άλλη γυναίκα, η 37χρονη Χριστίνα – Θωμαϊδα Κλουτσινιώτη, σύζυγος του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

Στις 9 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, φέρεται να είναι το πρόσωπο που ειδοποίησε τους δυο φυσικούς αυτουργούς ότι το μικρό μηχανάκι με τον Ντίμη Κορφιάτη και την σύζυγο του πλησιάζουν προς το σημείο της ενέδρας. Τότε, ο συνοδός του εφοπλιστή και ένα από τα δυο αδέλφια που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, σημάδεψαν και αντί να πετύχουν τον 54χρονο επιχειρηματία, τραυμάτισαν θανάσιμα την 37χρονη, αφήνοντας ορφανά από μητέρα τρία ανήλικα παιδια.

Η συμμετοχή της όμως δεν ήταν μόνο αυτή… Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιώντας την γυναικεία φύση της, βοήθησε να καταγραφεί η καθημερινότητα του θύματος και έτσι να μπει μπροστά το σχέδιο για την εκτέλεση του ζευγαριού.

Το επόμενο πρόσωπο που μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί ήταν ο εφοπλιστής που εμπλέκεται στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών φέρεται να έχει παραχωρήσει το σκάφος του όπως και πολλά άλλα πράγματα για την υλοποίηση του σχεδίου. Μάλιστα, στη δική του φύλαξη και συνοδεία ήταν το «πιστόλι» της υπόθεσης ο οποίος είναι στα χέρια των διωκτικών αρχών, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή.
Πάντως, με το κλείσιμο του φακέλου της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής μαζί με τους συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Ζακύνθου, έχουν ένα ακόμα «στοίχημα».

Θα μπορέσουν να εξιχνιάσουν και την δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη; Υπάρχουν κοινά πρόσωπα στις δυο εκτελέσεις; Είναι και στο «συμβόλαιο θανάτου» του 54χρονου, ηθικός αυτουργός ο πρώην αστυνομικός; Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…