Ψάχνουν χούλιγκανς και μπράβους για τους πυροβολισμούς στην Αλεξάνδρας

Ένας 32χρονος που αποφυλακίστηκε πριν από περίπου δυο μήνες είναι ο ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δέχτηκε τους πυροβολισμούς χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών, που ανέλαβαν την υπόθεση, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν κατάθεση από το θύμα το οποίο δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη ενώ γλίτωσε από έναν δεύτερο πυροβολισμό. Ο τραυματίας είναι γνώριμος των διωκτικών αρχών καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή σε επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια ομάδα τεσσάρων  – πέντε ατόμων πλησίασε τον 32χρονο και αφού είχαν μια έντονη συνομιλία κάποια στιγμή πιάστηκαν στα χέρια. Λόγο στο λόγο δεν άργησαν να βγουν και τα όπλα. Τον πυροβόλησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν στα στενά της περιοχής.

Ο 32χρονος, που είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε κτήριο του ΙΚΑ που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Οι κάλυκες από το πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.