Ψάχνουν 200 παιδεραστές για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια

Και από το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς και την σεξουαλική κακοποίηση της ο 53χρονος που συνελήφθει και οδηγείται σήμερα στον Ανακριτή, κατηγορούμενος όχι μόνο για τον βιασμό της αλλά κα την έκδοσή της σε άγνωστο αριθμό παιδόφιλων.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στην οποία υπάρχει και η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των μελών της. ‘Ετσι ώρα εκτός από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου, οι ειδικοί αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλύουν όλα τα δεδομένα, ακόμη και αυτά που έχουν διαγραφεί και από τα δύο κινητά τηλέφωνα, δράστη και θύματος, προκειμένου να ανασύρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν που θα τους βοηθήσουν να φωτίζουν την άθλια αυτή υπόθεση σε όλο το βάθος της.

Πρωταρχικός στόχος των αστυνομικών σε αυτή την φάση των ερευνών είναι να προσδιορίσουν και να ταυτοποίησουν όλους αυτούς που βίασαν το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής και κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο μέσω διαδικτύου. Η ίδια η κοπέλα δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες απαντήσεις. Κάνει λόγο για περίπου δέκα άνδρες στους οποίους την πήγε ο 53χρονος, άλλες φορές μέσα στα αυτοκίνητά τους και άλλες φορές σε «κάποια δωμάτια» τα οποία όμως επίσης δεν μπορεί να θυμηθεί.

Η μόνη επιβεβαιωμένη περίπτωση είναι αυτή του 42χονου ο οποίος επίσης συνελήφθει και οδηγείται στον Ανακριτή, ο οποίος όμως είναι στενός φίλος του 53χρονου, και όχι «ανώνυμος πελάτης» του διαδικτύου.

Πάντως σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας στην οποία ο 53χρονος ανήρτησε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της 12χρονης, είχαν «εκδηλώσει ενδιαφέρον» περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία επιχειρούν να ταυτοποίησουν οι αστυνομικοί.