Όταν το αυτονόητο είναι εξαίρεση – Υπόδειγμα υπηρεσίας το Μεταγωγών

Μία ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, για την επίσκεψη του προεδρείου της στον Διεύθυνση της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής, επαναφέρει το γνωστό ζήτημα περί αυτονόητου στην Ελληνική Αστυνομία. Έννοια που πλέον είναι άγνωστη.

Ο νέος Διεύθυντης της πολύπαθης αυτής υπηρεσίας, φαίνεται έχει το μεράκι και την ανάγκη μέσα του να προσπαθεί για το καλύτερο, παρά τις αγκυλώσεις και την γραφειοκρατία του σώματος.

Διαβάστε τι συμβαίνει εκεί λοιπόν, στη ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ:

Με την αυγή του νέου έτους το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Δικαστηρίων Αττικής προκειμένου να διαπιστώσει δια ζώσης τη συνεχή άνοδο στην οποία βρίσκεται η Διεύθυνση, υπό την καθοδήγηση του Ταξιάρχου της κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Λάμπρου, προς όφελος των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτή.

        Αφού ανταλλάξαμε τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τις καινοτομίες οι οποίες έχουν ανεβάσει επίπεδο την Υπηρεσία, ως εξής:

         Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, ο άνθρωπος κάνει τη θέση και όχι η θέση τον άνθρωπο και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την καταλυτική  συμβολή  του Ταξιάρχου κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Λάμπρου ο οποίος μετέτρεψε το Μεταγωγών σε λίγους μήνες από τη στιγμή που ανέλαβε, από μια Υπηρεσία «διωγμένων» χωρίς επιθυμίες μετάθεσης, σε μια Υπηρεσία υπόδειγμα.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος