Το έβαλε στα πόδια, εγκαταλείποντας στο αυτοκίνητο 14 κιλά χασίς

Στη θέα των αστυνομικών που του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και το έβαλε στα πόδια ένας 26χρονος Αλβανός στην Καστοριά. Κουβαλούσε περισσότερα από 14 κιλά χασίς και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας αξιοποίησαν την πληροφορία που είχαν και το πρωί της Παρασκευής συνέλαβαν τον 26χρονο αλλοδαπό για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένας ταξιδιωτικός σάκος και ένα τσουβάλι που περιείχαν 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού βάρους 14 κιλών και 180 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Εκτός από το χασίς και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, 200 ευρώ και 1.210 λεκ Αλβανίας.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.