Ένας νεαρός αλλοδαπός έπεσε στη «φάκα» της ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης (22/1) όταν ενώ ήταν πεζός κλήθηκε για έλεγχο στην περιοχή των Πατησίων από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.
Κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου που του έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 674 γραμμάρια κοκαΐνης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 22-1-2025 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή των Πατησίων, 22χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους, εντόπισαν τον 22χρονο να κινείται πεζός στην περιοχή των Πατησίων και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Κατά τον έλεγχο σε σακούλα που κατείχε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -674- γραμμ. κοκαΐνης,
- -65- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- -9- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και
- το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατησίων, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.