• ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
12 Σεπτεμβρίου 2025
Astinomiko.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  • ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    • ΛΙΜΕΝΙΚΟ
    • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ
    • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΑΒ
  • ΕΠΩΝΥΜΑ
  •  
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
      • ΣΤΡΑΤΟΣ
      • ΝΑΥΤΙΚΟ
      • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    • AUTO-MOTO
    • SECURITY
    • VIDEO – MULTIMEDIA
    • Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  • ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    • ΛΙΜΕΝΙΚΟ
    • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ
    • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΑΒ
  • ΕΠΩΝΥΜΑ
  •  
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
      • ΣΤΡΑΤΟΣ
      • ΝΑΥΤΙΚΟ
      • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    • AUTO-MOTO
    • SECURITY
    • VIDEO – MULTIMEDIA
    • Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ
No Result
View All Result
Astinomiko.gr
No Result
View All Result
ΑΡΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύκλωμα λαθραίων καυσίμων: Τουλάχιστον 224 βενζινάδικα είχαν «πειραγμένες» αντλίες – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Πώς δρούσε το κύκλωμα με το παράνομο λογισμικό - Πάνω από 100- εκατομμύρια ευρώ η ζημιά που υπέστησαν οι καταναλωτές - Για 6 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα κατηγορούνται οι 61 συλληφθέντες

13 Μαρτίου 2025
Κύκλωμα λαθραίων καυσίμων: Τουλάχιστον 224 βενζινάδικα είχαν «πειραγμένες» αντλίες – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Share on FacebookShare on Twitter

Το κύκλωμα με τα λαθραία καύσιμα που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ όπως έγραψε το astinomiko.gr, δρούσε με δύο ομάδες. Η μία «πείραζε» τις αντλίες στα συνεργαζόμενα πρατήρια και η δεύτερη να διέθετε την ποσότητα που έκλεβαν από τους καταναλωτές στο λαθρεμπόριο.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 61 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών, οι οποίοι διακινούσαν το παράνομο λογισμικό με το οποίο τα μέλη του κυκλώματος πείραζαν τις αντλίες στα πρατήρια καυσίμων. Οι δύο εταιρείες είχαν ως έδρα τον Ασπρόπυργο και το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και από εκεί προμήθευαν τους πρατηριούχους, πελάτες του κυκλώματος, με τις «πειραγμένες» αντλίες.

Πώς εξαπατούσαν τους πελάτες

Το παράνομο λογισμικό είχαν προμηθευτεί τουλάχιστον 224 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα. Με τις πειραγμένες αντλίες καυσίμων οι έμποροι κατάφερναν να κλέβουν καύσιμα σε ποσοστό ένα ποσοστό 13 – 25% στις μετρήσεις εισροών εκροών, χωρίς οι καταναλωτές να αντιλαμβάνονται την απάτη. Συνολικά, η ζημιά για τους καταναλωτές ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Για 6 κακουργήματα και ένα πλημμέλημα κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Στο μεταξύ, όπως έγραψε το astinomiko.gr, οι 61 συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη (12/3) ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για 6 κακουργήματα και 1 πλημμέλημα.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των συλληφθέντων αφορά, μεταξύ άλλων, συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου και ιδιωτών με προκληθείσα ζημιά άνω των 120 χιλιάδων ευρώ κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και αλλοίωση συστήματος καυσίμων.

Για την υπόθεση σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, οι οποίες διαβιβάστηκαν για την διενέργεια κύριας ανάκρισης στον αρμόδιο Ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκαν -2- ομοειδείς εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων εκμεταλλεύονταν την τεχνολογία για την αλλοίωση των μετρήσεων αντλιών καυσίμων και του συστήματος παρακολούθησης εισροών – εκροών των πρατηρίων υγρών καυσίμων, εξαπατώντας τους καταναλωτές και διακινώντας λαθραία ή νοθευμένα καύσιμα, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Για τον τερματισμό της δράσης τους, πρωινές ώρες της Τρίτης, 11 Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έρευνες σε -2- γραφεία επιχειρήσεων καθώς και σε -44- εμπλεκόμενα πρατήρια υγρών καυσίμων και -7- οικίες.

Συνολικά, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν -61- άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα αρχηγικά μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη -35- άτομα.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, παράβαση νόμων και Αποφάσεων που αφορούν την αλλοίωση μετρητών καυσίμων και λογισμικού, την έκδοση αποδείξεων, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τη φορολογία, τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τη νομοθεσία περί όπλων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, υπό το συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου καταπολέμησης του λαθρεμπορίου, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), καθώς και με τη συνδρομή του Σ.Δ.Ο.Ε. και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι δύο εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην τεχνική υποστήριξη πρατηρίων υγρών καυσίμων, διέθεταν σε αυτά παράνομο λογισμικό, με το οποίο μειώνονταν οι ποσότητες καυσίμων που παραδίνονταν στους καταναλωτές, οι οποίοι όμως χρεώνονταν κανονικά την πλήρη ποσότητα.

Πιο αναλυτικά, η δράση της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης, που απαριθμεί -57- μέλη από τα οποία τα -37- συνελήφθησαν, καταδείχθηκε μετά από αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν στο πλαίσιο εφαρμογής εξειδικευμένων τεχνικών, ειδικών ανακριτικών μεθόδων και ανάλυσης δεδομένων που αντλήθηκαν με τη συνδρομή της Α.Α.Δ.Ε.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2020, μέλη εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης πρατηρίων υγρών καυσίμων, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, εντάσσοντας σταδιακά σε αυτή τα υπόλοιπα μέλη – πρατηριούχους και προχωρούσαν στην αλλοίωση των συστημάτων μέτρησης καυσίμων (αντλιών) και του λογισμικού του συστήματος εισροών – εκροών.

Με αυτό τον τρόπο εξαπατούσαν τους καταναλωτές με ελλειμματικές παραδόσεις καυσίμων και αποκόμιζαν τεράστια οικονομικά οφέλη από την περαιτέρω πώληση των καυσίμων που εξοικονομούνταν.

Για να πετύχουν τον σκοπό τους, το ηγετικό μέλος μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης, διέθετε έναντι αμοιβής στα πρατήρια καυσίμων ένα παράνομο εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο επικοινωνούσε με τις αντλίες των πρατηρίων και παρέκαμπτε το νόμιμο σύστημα εισροών – εκροών, ενώ παράλληλα επέτρεπε τη διενέργεια παραδόσεων καυσίμων χωρίς την έκδοση φορολογικών δελτίων εσόδων.

Το εν λόγω «έξυπνο πρόγραμμα» αφενός ήταν εγκατεστημένο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των πρατηρίων με ειδικές δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην εντοπίζεται από τις ελεγκτικές Αρχές, αφετέρου έδινε τη δυνατότητα στους πρατηριούχους να ορίζουν το ποσοστό καυσίμου που θα παρακρατούσε η κάθε αντλία (συνήθως από 10 έως 30%).

Περαιτέρω, το πρόγραμμα έδινε τη δυνατότητα εξαγωγής του παράνομου πλεονάσματος χωρίς να εκδίδεται απόδειξη και χωρίς να καταγράφονται στο σύστημα εισροών – εκροών, ενώ ένα διαφορετικό πρόγραμμα αποθήκευε τα στοιχεία των αποδείξεων που δεν εκδίδονταν, ώστε ο πρατηριούχος, σε περίπτωση που χρειαζόταν, να έχει τη δυνατότητα εκ των υστέρων εκτύπωσης.

Η τεχνική υποστήριξη του προγράμματος πραγματοποιούνταν από -8- συλληφθέντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι ήταν υπάλληλοι και τεχνικοί της εταιρείας, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και προγραμματιστής – ιδιοκτήτης εταιρείας, που είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα εισροών – εκροών και το «έξυπνο πρόγραμμα» παραβίασης του φορολογικού μηχανισμού, ώστε να μην εκδίδονται αποδείξεις.

Από την οικονομική έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι η νομιμοποίηση των εσόδων τους πραγματοποιούνταν μέσω μέλους της οργάνωσης, το οποίο είχαν καταστήσει ως «μπροστινό» σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας τους.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι είτε πρατηριούχοι που είχαν εγκαταστήσει το παράνομο πρόγραμμα είτε προσωρινά υπεύθυνοι που κατελήφθησαν να εργάζονται ενώ το πρόγραμμα δούλευε.

Αναφορικά με τη δράση της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ότι το συλληφθέν αρχηγικό μέλος της, μέσω εταιρείας, που ομοίως δραστηριοποιείται στην τεχνική υποστήριξη πρατηρίων υγρών καυσίμων, είχε προβεί στη δημιουργία εξειδικευμένου λογισμικού το οποίο εγκαθιστούσε μέσω USB Stick, ώστε οι πρατηριούχοι να παρεμβαίνουν στις αντλίες και να ορίζουν το ποσοστό αλλοίωσης της ποσότητας καυσίμων που παρέδιδε κάθε αντλία.

Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ανέρχονται σε -39- από τα οποία τα -24- συνελήφθησαν, φέρεται να δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό τουλάχιστον από το 2022.

Το αρχηγικό μέλος αναλάμβανε προσωπικά την εγκατάσταση και την υποστήριξη του παράνομου λογισμικού στους πελάτες, ενώ παράλληλα προσέφερε τη δυνατότητα να το απενεργοποιούν από απόσταση επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία των αντλιών, δυσχεραίνοντας έτσι το ελεγκτικό έργο των Αρχών.

Έξι μέλη διαδραμάτιζαν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία της οργάνωσης, καθώς διέθεταν εξειδικευμένες γνώσεις για τη βελτίωση του προγράμματος και την επίλυση προβλημάτων που ανέκυπταν, ενώ μέλος – συνεργάτης του ηγετικού, αποτελούσε τον εισπράκτορα από -105- πρατηριούχους, με πληρωμές σε μετρητά.

Επισημαίνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις των εγκληματικών οργανώσεων, η χρήση του επίμαχου λογισμικού που επεμβαίνει στις αντλίες, παρέχει τη δυνατότητα διακίνησης λαθραίων ή ακόμα και νοθευμένων καυσίμων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν σε κρυφές δεξαμενές των πρατηρίων.

Η πληρωμή του εγκαταστάτη του προγράμματος γινόταν κάθε μήνα σε μετρητά, τα οποία αποτελούσαν ποσοστό από το ποσοστό που έκλεβε το πρατήριο από τους καταναλωτές. Μάλιστα, σε περίπτωση μη πληρωμής, ο εγκαταστάτης είχε τη δυνατότητα να διακόψει τη λειτουργία του παράνομου λογισμικού μέχρι να πληρωθεί.

Συνολικά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -100- κεντρικές μονάδες Η/Υ,
  • -8- πολυτελή αυτοκίνητα και -1- βαν,
  • πλήθος σημειώσεων, κινητών τηλεφώνων και usb stick, καθώς και
  • -520.000- ευρώ.

Περαιτέρω, από τα ανωτέρω πρατήρια στα -34- εντοπίστηκε το παράνομο πρόγραμμα να λειτουργεί και σε -10- εξ’ αυτών, μέχρι στιγμής, έχει αφαιρεθεί η αδεία λειτουργίας τους για -2- έτη από αρμόδια κλιμάκια της Α.Α.Δ.Ε. και του Σ.Δ.Ο.Ε..

Εκτιμάται ότι, η συνολική οικονομική ζημία που υπέστησαν οι καταναλωτές από τη δράση των ανωτέρω εγκληματικών οργανώσεων, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τα κατασχεθέντα χρήματα κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν για περαιτέρω ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η συμβολή της οποίας στη διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν καταλυτική.

Ειδικότερα, πραγματογνώμονες – εξεταστές ψηφιακών πειστηρίων του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων, συμμετείχαν στις επιτόπιες έρευνες, τόσο στις εταιρίες, όσο και σε πρατήρια υγρών καυσίμων, παρέχοντας κρίσιμα στοιχεία στο πλαίσιο των ερευνών.

Στις εν λόγω έρευνες, εντοπίστηκαν λογισμικά, όπου μεταξύ άλλων, είχαν τη δυνατότητα παραμετροποίησης των διασυνδεδεμένων αντλιών, παγώνοντας της μετρήσεις, προκειμένου να μην καταγράφονται στο σύστημα εισροών – εκροών. Τα εν λόγω λογισμικά καθώς και πλήθος ψηφιακών δεδομένων που κατασχέθηκαν θα αναλυθούν περαιτέρω κατά την εργαστηριακή τους εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags: αντλίεςβενζινάδικαΚύκλωμα λαθραίων καυσίμωνλαθραία καύσιμα
Previous Post

Κιλκίς: Δύο συλλήψεις για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων - ΦΩΤΟ

Next Post

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στην πολύκροτη δίκη για το Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικές Ειδήσεις

Πώς οι «θεματοφύλακες» των θρησκευτικών κειμηλίων ξεπουλούσαν τα σύμβολα της χριστιανοσύνης – ΦΩΤΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αχαΐα: Μαραθώνια η απολογία των συλληφθέντων για την υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στην Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

11 Σεπτεμβρίου 2025
Αυτός είναι ο διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με φακελάκι – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ιπποκράτειο: «Τσουνάμι» καταγγελιών για τον γιατρό που κατηγορείται για φακελάκι

11 Σεπτεμβρίου 2025
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» με 39 συλλήψεις για ναρκωτικά
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χασισοφυτεία με 2.002 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίσθηκε στην Κορινθία – ΦΩΤΟ

11 Σεπτεμβρίου 2025
Αγωνία για ηλικιωμένη που εξαφανίστηκε στην Κρήτη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λαμία: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά – ΦΩΤΟ

11 Σεπτεμβρίου 2025
Next Post
Μάτι: Το έγκλημα και η συγκάλυψη – Τα ηχητικά ντοκουμέντα

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στην πολύκροτη δίκη για το Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

No Result
View All Result

Ροή Ειδήσεων

Τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

11 Σεπτεμβρίου 2025

Η «διαφορετική» AI υπουργός της Αλβανίας – ΦΩΤΟ

11 Σεπτεμβρίου 2025

Τηλεφωνική επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη στον εμίρη του Κατάρ, στον …απόηχο της ισραηλινής επίθεσης

11 Σεπτεμβρίου 2025

Σαρωτικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για φέτος – ΦΩΤΟ

11 Σεπτεμβρίου 2025

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και απανθρακώθηκε ο οδηγός του

11 Σεπτεμβρίου 2025

Newsletter

Currently Playing

Επιχείρηση της ΔΙΑΣ για μεταφορά ανήλικου στο Παίδων

Επιχείρηση της ΔΙΑΣ για μεταφορά ανήλικου στο Παίδων

Επιχείρηση της ΔΙΑΣ για μεταφορά ανήλικου στο Παίδων

ΒΙΝΤΕΟ
Τηλεοπτικό Spot της ΕΛΑΣ για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Τηλεοπτικό Spot της ΕΛΑΣ για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο

ΒΙΝΤΕΟ
Καρέ καρέ η ένοπλη ληστεία χρηματαποστολής στην Γλυφάδα

Καρέ καρέ η ένοπλη ληστεία χρηματαποστολής στην Γλυφάδα

ΒΙΝΤΕΟ
Ο πιτσιρικάς, η σειρήνα και ένας “κανονικός αστυνομικός” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πιτσιρικάς, η σειρήνα και ένας “κανονικός αστυνομικός” – ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ
Βίντεο της Unicef για την προστασία από τον κορωνοϊό

Βίντεο της Unicef για την προστασία από τον κορωνοϊό

ΒΙΝΤΕΟ
ad στο κάτω μέρος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατηγορίες

  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
  • ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ

 

  • ΕΚΑΒ
  • SECURITY
  • ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
  • ΕΠΩΝΥΜΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εγγραφή

  • Cookies – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2019 Astinomiko.gr - All Rights Reserved

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    • ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
  • ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    • ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    • ΛΙΜΕΝΙΚΟ
    • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΒΟΥΛΗ
    • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ
    • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΑΒ
  • ΕΠΩΝΥΜΑ
  •  
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
      • ΣΤΡΑΤΟΣ
      • ΝΑΥΤΙΚΟ
      • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    • AUTO-MOTO
    • SECURITY
    • VIDEO – MULTIMEDIA
    • Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ

Copyright © 2019 Astinomiko.gr - All Rights Reserved

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Αποδοχή
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

necessary Always Enabled

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.