Αδιανόητη τροπή πήρε ο καυγάς που είχαν δύο DJs στην Ναύπακτο, όταν μια διαφωνία λίγο έλειψε να μετατραπεί σε… τραγωδία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχαν ραντεβού στο σπίτι του ενός για να συζητήσουν μια καλοκαιρινή συνεργασία. Όμως, όπως φαίνεται, τα σχέδια χάλασαν όταν έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα για τα ποσοστά.
Του έκοψε το αυτί με μαχαίρι για… τα ποσοστά
Ο καυγάς μεταφέρθηκε στον δρόμο, έξω από το σπίτι. Εκεί, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να ανέβηκε στο διαμέρισμα, πήρε ένα μαχαίρι και επέστρεψε, επιτιθέμενος στον άλλο DJ με πρωτοφανή αγριότητα. Του κατάφερε χτύπημα στο αυτί, το οποίο αποκόπηκε.
Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να συγκολλήσουν το αυτί.
Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου στο πλαίσιο της Αυτόφωρης διαδικασίας.