Μια Ρομά 43 ετών, που υποστήριξε ότι είναι γιαγιά (!) δήλωσε σε αστυνομικό τμήμα του κέντρου της Αθήνας ότι «ενώ του αγόραζε ρούχα στις 14:20 σε σούπερ μάρκετ BAZAAR κάποιος της….άρπαξε το παιδί».
Πρόκειται για κοριτσάκι περίπου 4 μηνών το οποίο βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στις 16:30 στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 8.
Το άκουσαν περίοικοι να κλαίει και κάλεσαν την αστυνομία. Το παιδί ήταν καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στο ΠΑΙΔΩΝ.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, το παιδί ήταν ανάμεσα σε κλαδιά, ντυμένο, έφτασε στο Αγλαϊα Κυριακού στις 17:05. Έχει γίνει εισαγωγή στην Παιδιατρική, γίνονται εξετάσεις.
Το χρονικό της περίεργης υπόθεσης
Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το βρέφος φέρεται να είναι αυτό που άρπαξε από την γιαγιά του στην Ομόνοια άγνωστος άνδρας σήμερα γύρω στις 14:30 το μεσημέρι.
Η γιαγιά κατήγγειλε στις Αρχές το συμβάν.